Maksimum Eğlence Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Objelere fizik ekleme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
byflash Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 71
  Alıntı byflash Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Objelere fizik ekleme
    Gönderim Zamanı: 29.Şubat.2008 saat 12:09
Bu bölümde objelere fiziksel özellik vermeyi öğreneceğiz. RollupBar'dan Entity'den Physics klasörünü açmakla başlayalım.

Bu klasörün altındaki BasicEntity'i seçin ve haritanızda herhangi bir yere yerleştirin.

Daha sonra haritaya yerleştirdiğimiz BasicEntity'nin özelliklerinden (sağ tarafta) Entity Properties'e bir göz atın. "Model" kısmından eklemek istediğimiz objeyi seçeceğiz.

Biz örnek olarak bir kum torbası seçiyoruz.

Seçtiğiniz objenin ekranda göründüğüne emin olun. Daha sonra Ctrl+G ile oyuna girin ve oluşturduğunuz nesneye vurun, kırın, yanında bomba patlatın. Eğer siz de kum torbası seçtiyseniz, örneğin bomba patlattığınızda kum torbalarının etrafa dağıldığını göreceksiniz.

Düzenleyen byflash - 03.Mayıs.2008 saat 13:03
harbi...
Yukarı Dön
fat304h Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 26
  Alıntı fat304h Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20.Nisan.2008 saat 09:59
olmadı ama
Beni seviyormusun dedim seviyorum dedi ne kakadar dedim ölene kadar dedi ispatla dedim öldü enayi
Yukarı Dön
GARYOSAVAN Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 10
  Alıntı GARYOSAVAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08.Ekim.2008 saat 00:27
Parçalanan objeler tam olarak bu şekilde yapılmıyor ancak sizler için bir tane Türkçe eğitim videosunu bu ay içinde hazırlamayı düşünüyoruz. Şimdilik yazılı kaynaklar ile idare edin. :)
METUTECH - ATOM (3D Max & Animasyon Uzmanı)
World War 3 - Turkish Defence - Battlefield 1942 (Mod Developer)
Turkish Union - Operation Flashpoint & ARMA (Mod Developer)
Yukarı Dön
CryEngine Öğrenci Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 18
  Alıntı CryEngine Öğrenci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09.Ocak.2009 saat 19:38
Objeler sağa sola kayıyor fakat parçalanmadan kayıyor bunu bize göstermek için bir videomu bu

I
        I   I
       I    I
     &n
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Copyright ©2001-2007 Web Wiz Forum

Bu Sayfa 0,234 Saniyede Yüklendi.