Maksimum Eğlence Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Vegetation Tool (Bitki örtüsü düzenleme aracı)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
byflash Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 71
  Alıntı byflash Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Vegetation Tool (Bitki örtüsü düzenleme aracı)
    Gönderim Zamanı: 29.Şubat.2008 saat 12:41
Bu bölümde Vegetation Tool ile haritamıza çeşitli ağaçlar, bitkiler vs. eklemeyi öğreneceğiz.

Haritanızı yükledikten sonra RollupBar'da Terrain sekmesinde Vegetation'a tıklayın.

Ve Add Vegetation Category'e tıklayın.

Buna şimdilik "trees" adını verin. Daha sonra Add Vegetation Object butonuna tıklayın.

Burada gördüğünüz gibi oldukça fazla bitki seçeneği var ama biz örnek olarak ağaçlardan başlayalım. trees klasörünün altında jungle_tree_thin klasörünü açın ve burdakilerin hepsini seçin ve Open'a tklayın. Şimdi bu kategoriye ağaç eklemiş olduk.

Şimdi jungle_tree_thin_a 'yı seçin ve shift'e basılı tutarak haritanıza eklemek istediğiniz yere tıklayın. Böylece ağaç ekleme işini öğrenmiş oluyoruz.

Daha sonra sağ tarafta, Paint Objects'e tıklayın ve Brush Radius'u kullanarak imlecin genişliğini ayarlayın. Böylece birden fazla ağaç eklemiş oluyoruz.

Ayrıca ağacı eklemeden önce sağ taraftaki ayarlar kısmında bulunan Size kısmından ağacın büyüklüğünü ayarlayabilirsiniz.

Düzenleyen byflash - 03.Mayıs.2008 saat 13:06
harbi...
Yukarı Dön
vampireboy42 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 18
  Alıntı vampireboy42 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01.Mart.2008 saat 16:07

AnLatımın için teşekkürLer Clap

Yanıt yazan iLk üye benim Tongue Smile
Haydeee
Yukarı Dön
fat304h Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 26
  Alıntı fat304h Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29.Haziran.2008 saat 11:27
MÜKEMMEL TEŞEKKÜR EDERİM
Beni seviyormusun dedim seviyorum dedi ne kakadar dedim ölene kadar dedi ispatla dedim öldü enayi
Yukarı Dön
YalovaBoy Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 11
  Alıntı YalovaBoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19.Ekim.2008 saat 13:35
sağol
Yukarı Dön
salihdesouza Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
  Alıntı salihdesouza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17.Kasım.2008 saat 20:52
ya bunu nerden indirebilriz
Yukarı Dön
CryEngine Öğrenci Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 18
  Alıntı CryEngine Öğrenci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09.Ocak.2009 saat 21:52
Çok sağol bende düşünüydum teker teker nası ağaç koyucam diye XD

I
        I   I
       I    I
     &n
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Copyright ©2001-2007 Web Wiz Forum

Bu Sayfa 0,063 Saniyede Yüklendi.